Σχετικα με μας


Η Scandalflavors σας καλωσορίζει στο εργαστήριο της.

Η ομάδα της Scandalflavors είναι ειδικοί στη δημιουργία εξατομικευμένων γεύσεων και μπορούν να καλύψουν τις περισσότερες – αν όχι όλες – απαιτήσεις για το ηλεκτρονικό υγρό.

Είτε χρησιμοποιείτε τα δικά σας συμπυκνώματα γεύσης είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα ιδέα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Μπορούμε να παρέχουμε συμπυκνωμένα υγρά σε μια μεγάλη γκάμα γεύσεων,  μεγέθη φιαλών και αναλογίες VG / PG για κάθε ανάγκη.

Επί του παρόντος, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε παραγωγή με οποιαδήποτε σύσταση σε VG/PG  σε συσκευές υψηλής ποιότητας, σε μια ποικιλία περιεκτικοτήτων νικοτίνης από 0 έως 20mg σε οποιοδήποτε τυποποιημένο μέγεθος.

Η Scandalflavors συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια τα όποια παρέχουν  όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την κυκλοφορία κάθε είδους χημικών προϊόντων σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό και τα επιμέρους Εθνικά Δίκαια.

Το κόστος της υπηρεσίας μας εμφιάλωσης χωρίζεται σε τρεις βαθμίδες και σε κάθε επίπεδο είναι η επιλογή να ζητήσετε διαφορετικούς όγκους παραλλαγών γεύσης και νικοτίνης. Τα εξωτερικά κουτιά μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας, αλλά όλα τα μπουκάλια παρέχονται με μια ετικέτα της επιλογής σας καθώς υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και εκτύπωσης όλων των labels στο εργαστήριο μας .

Τα εργαστήριο Scandalflavors  είναι υπερήφανo που προσφέρει  μια υπηρεσία εξατομικευμένης σύμπραξης, στην οποία η ομάδα εξειδικευμένων γραφιστών μας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού των συσκευασιών.

Είτε θέλετε να επεκτείνετε τις υπάρχουσες ιδέες σχεδίασης είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα ιδέα, η Scandalflavors  διαθέτει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να φέρει τη ιδέα  σας στη ζωή.